Homestay yang selesa. È fornita di un angolo cottura e 2 … Homestay Melaka, Area Ayer Keroh, Rumah Baru, RM160. After their trip, guests tell us about their stay. guarantee your booking Kami kongsikan senarai homestay melaka murah bawah RM100 atau bawah RM200 yang boleh anda boleh sekarang pada ketika anda bercuti dan melancong ke negeri Melaka Memang terbaiklah! Homestay Murah Melaka & Pahang. Booking.com may, at its own discretion, alter, modify, delete or otherwise change these Guidelines. Malacca Hotel Apartment menawarkan 3 jenis penginapan yang berbeza iaitu apartment dengan 3 buah bilik, apartment dengan 2 buah bilik dan juga sebuah bilik dengan 2 buah katil besar, yang mana satukah yang sesuai dengan kontinjen yang anda bawa bercuti di Melaka? Your contribution should be yours. Jom booking Klebang Jaya Vacation House okay? It includes a mini-kitchen and 3 bedrooms. We've sent you an email so you can complete your subscription. … The nearest airport is Melaka International Airport, 9.9 miles from HOMESTAY MURAH MELAKA. 27 Homestay Murah Di Melaka | Homestay Bajet Bawah RM250 Semalam. Choose your currency. Fasiliti lain yang disediakan homestay ini adalah gym, gelanggang ping-pong dan fasiliti karaoke untuk anda melepaskan suara merdu anda. Hangat! Maklum sahajalah, hotel budget pula tidak menyediakan bilik luas dan kelengkapan pula agak terhad. Homestay Melaka Murah Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Homestay Melaka Murah, Public & Government Service, No.14-1,Emerald Tower Garden City, Malacca City. Dya buat keputusan bercuti kat Putri Qashrina, Melaka sebab kat situ ada playground dalam kolam renang yang mana ada replika patung dinasor besar jugak. Homestay di Melaka yang mesra muslim untuk seisi keluarga. Untuk tempahan Homestay Melaka, sila hubungi pihak kami di talian 013 362 7077 . Reviews are most valuable when they are original and unbiased. Booking.com will make an effort to obscure email addresses, telephone numbers, website addresses, social media accounts, and similar details. Recommended for you. Kalau sudah datang dari jauh untuk ke Melaka, sudah pasti lokasi penginapan menjadi faktor penting bukan? Alamat: No 6, Jalan Pokok Melaka 1, Taman Kesidang Seksyen 1, Kg Lapan, Tengkera, 75350 Melaka, Jarak Ke Pusat Bandar: 4 KM via Jalan Kampung Lapan (11 Min). Booking not found. Please don’t include personal, political, ethical, or religious commentary. RM800. Dekat dengan keria antarabangsa, coconut shake klebang. Gunakan sahaja segala kemudahan yang disediakan di ruang dapurnya, semuanya ada. With free private parking, the property is 16.2 miles from Melaka Sentral and 16.8 miles from Cheng Hoon Teng Temple. The property is 5 km from Menara Taming Sari and 6 km from St John's Fort. Setiap bilik di homestay ini lengkap dengan penyejuk udara termasuklah di ruang tamunya. ... Mutiara Homestay Murah JASIN. Sungguh banyak pilihan penginapan yang ditawarkan Melaka ini. Hotel Murah Di Melaka Bajet RM100 Ke Bawah 1. Ci sono 2 bagni, 4 camere da letto e un angolo cottura. 3 bilik tidur. Please try again. TANJUNG BIDARA. Still need info? Lokasi yang best, bagaimana pula dengan penginapannya? Distance in property description is calculated using © OpenStreetMap, Your feedback will help us improve this feature for all of our customers. Sebuah negeri yang kaya dengan tempat bersejarah. Sign up and we'll send the best deals to you, Booking.com B.V. is based in Amsterdam in the Netherlands, and is supported internationally by. 2 bilik air. Homestay Malacca adalah sebuah penginapan jenis apartment dengan 3 buah bilik tidur, sebuah ruang tamu dan dapur. Rasa Macam Duduk Rumah Sendiri. Please avoid using profanity or attempts to approximate profanity with creative spelling, in any language. Free! Bagi memenuhi permintaan para pelancong, terdapat banyak bentuk penginapan dibina setiap tahun. . Lokasi strategik di Melaka Tengah dan akses mudah dari tol. Selesa Indah Guest House Melaka ini berkonsepkan ‘Family Homestay’ yang mempunyai pelbagai kemudahan sesuai untuk apa jua aktiviti kekeluargaan. Anda juga boleh menggunakan kemudahan BBQ yang disediakan pihak homestay. o. Crea nuovo account. Homestay@Melaka Murah & Selesa a 7 997 membres. Mai Singgah-February 1, 2018. All content should be genuine and unique to the guest. If your plans change, you can cancel free of charge until free cancellation expires. RM100. Melaka Hotel. Sebuah apartment dengan 3 buah bilik, apartment ini turut memiliki ruang balkoni dengan pemandangan kawasan taman untuk anda menenangkan fikiran dan menghirup udara segar. Ini 7 homestay di melaka yang murah lagi berbaloi. Terletak tidak jauh dari homestay ini adalah Jusco dan Mydin  yang kurang 5 km dari homestay untuk anda membeli barangan keperluan sepanjang penginapan. Your current language is English (UK), JALAN BIDARA SETIA TAMAN BIDARA SETIA, MASJID TANAH, 78300 Melaka, Malaysia, I already have a booking with this property, Lock in a great price for your upcoming stay, The property usually replies within a few days, near to pantai pengkalan balak ? Best gila bercuti kat homestay Putri Qashrina Melaka ni. Selain pilihan apartment yang pelbagai, lokasinya juga sangat menarik bagi anda yang kaki shopping, ini kerana pusat membeli-belah yang meriah di Melaka seperti Mahkota Parade dan Dataran Pahlawan Melaka Megamall semuanya terletak kurang 500 meter dari homestay. Provvista di un parcheggio privato gratuito, la struttura dista 26 km da Melaka Sentral e 27 km dal Tempio Cheng Hoon Teng. Apa kata anda cuba dulu. You can use the Special Requests box when booking, or contact the property directly with the contact details provided in your confirmation. Jika anda ingin menginap untuk jangka masa panjang di Melaka, Ar-Rayyan SemiD Homestay Melaka agak sesuai untuk dijadikan pilihan, memandangkan harganya yang juga berpatutan. Penampang Sabah. Homestay Melaka Urich adalah sebuah rumah dengan 4 buah bilik tidur yang masing-masing lengkap dengan sebuah katil yang besar dapat memuatkan 8 orang dewasa. Twitter. What topic(s) would you like to know more about? Klebang Jaya Vacation House juga terletak tidak jauh dari banyak destinasi menarik di Melaka yang kebanyakannya kurang 5 km dari homestay. Lokasi Homestay Masam2Manis Melaka berada di tengah Bandar Melaka dan sangat berdekatan dengan lokasi TOP-SPOT pelancongan dan tempat makan di Melaka. This will be collected as a cash payment. They are also applicable regardless of the sentiment of the comment. Pemandangan laut membiru? Kata-kata tidak cukup untuk menjelaskan keistimewaan negeri ini, mai singgah ke Melaka untuk menikmati sendiri tarikan-tarikan yang terdapat di Melaka ini, tapi sebelum itu, anda perlulah membuat memilih tempat penginapan terlebih dahulu. Homestay yang selesa. RM500. Questions and answers should be property or room related. Melaka Homestay near Jonker Street. Bagi memenuhi permintaan para pelancong, terdapat banyak bentuk penginapan dibina setiap tahun. Berlokasi strategik, Hotel Mahkota @ Happy Apartment Melaka terletak tidak jauh dari Jonker Street dan pusat membeli-belah Mahkota Parade. Menurut ulasan para tamu yang sempat singgah, Homestay Ainizie Melaka dikatakan sebagai properti yang berkelas dengan fasilitas yang baik. Only a customer who has booked through Booking.com and stayed at the property in question can write a review. Terletak hanya 400 meter dari Dataran Portugis, Lovage Stay Melaka merupakan sebuah penginapan dengan hiasan dalaman berwarna putih di dalam sebahagian besar ruangannya, menyerlahkan kebersihan homestay ini yang berada di tahap yang sangat memuaskan hati. If you don’t book a flexible rate, you may not be entitled to a refund. Homestay Melaka Klebang, Bandar Hilir bajet untuk pelajar, keluarga rombongan family yg inginkan rumah, apartment selesa dengan harga Murah di Melaka Homestay MURAH BANDAR MELAKA, a property with a restaurant, is located in Melaka, 3.3 km from Cheng Hoon Teng Temple, 3.3 km from Straits Chinese Jewelry Museum Malacca, as well as 3.5 km from Baba & Nyonya Heritage Museum. If you stayed at this property through Booking.com you can write a review. Hanyalah dalam 13 minit berjalan kaki sahaja anda boleh sampai ke Jonker Street yang sangat meriah terutama pada waktu malam. Sorry, but it seems like something went wrong in submitting this. 15 Hotel Murah Di Labuan | Bilik Bajet & Selesa Di... 14 Hotel Murah Di Cyberjaya | Penginapan Selesa Bawah RM250 Semalam. Menawarkan penginapan dengan ruang yang luas, bagi anda yang berkeluarga besar Sunflower Villas Melaka memang sesuai untuk anda. Situé à Melaka, à 28 km de Porta de Santiago, le HOMESTAY MURAH MELAKA dispose d'un salon avec une télévision à écran plat. Homestay Melaka Klebang, Bandar Hilir bajet untuk pelajar, keluarga rombongan family yg inginkan rumah, apartment selesa dengan harga Murah di Melaka Di sekitar kota ini ada sahaja yang menarik untuk... Bandaraya beca, Melaka yang terletak hanya dalam 2 jam perjalanan dari Kuala Lumpur, merupakan sebuah negeri yang penuh dengan sejarah sehingga disenaraikan sebagai salah... 27 Homestay Murah Di Melaka | Homestay Bajet Bawah RM250 Semalam, 19. Dilengkapi dengan penghawa dingin, TV dengan saluran Astro, set lengkap memasak. Homestay Murah Melaka - La villa di 143 m² Murah Melaka offre delle sistemazioni ottimali a Malacca. Keseronokan bercuti di Melaka bukan sahaja dapat dinikmati dengan berjalan-jalan di kawasan sekitar, kerana bersantai di homestay ini juga pasti membuatkan hati anda tidak henti-henti teruja dengan dekorasi dalamannya dan pemandangan yang ditawarkannya. Homestay Murah Melaka. Who better to tell others about the free breakfast, friendly staff, or quiet room than someone who’s stayed at the property before? 1271290,1264400,1273170,1277900|4,1277800,1223930,1275960,1269400,1274900,1274420,1278360,1261140,1271250,1264270,1277900, HOMESTAY MURAH MELAKA (Holiday home), Melaka (Malaysia) deals. Syok woo duduk tepi laut sambil pekena coconut shake dan ICT dekat sana. Good location - show map. Welcoming Booking.com guests since 23 Jul 2019. Rumah dengan keselesaan seperti di hotel, memang superb. Cancellazione gratuita Penginapan yang selesa dan lengkap di dalam lokasi yang mantap. Menampilkan dekorasi dalaman yang simple tapi tetap menyerlah dengan gayanya yang tersendiri, Femosa Homestay Melaka pasti memuaskan hati anda sekeluarga. Actual travel distances may vary. Only a customer who has booked through Booking.com and stayed at the property in question can write a review. Ada homestay yang telah di naikkan harga sedikit Tapi jangan risau. Please check for travel restrictions. Jika anda seorang yang perfectionist, Stay99 House pasti menjadi kegemaran anda. RM200. Please enter your dates to check availability. Situato a Melaka, a 28 km da Porta de Santiago, l'HOMESTAY MURAH MELAKA offre un soggiorno con TV a schermo piatto. Tidak cukup dengan ruangan dalamannya yang membantu jiwa anda untuk relaks, anda juga boleh menuju ke ruang balkoni homestay yang menghidangkan pemandangan mendamaikan jiwa air laut yang tenang. ), I already have a booking at this property. Anjung Sayang Chalet & Homestay merupakan antara pilihan terbaik sebagai tempat penginapan sepanjang percutian anda di Pantai Puteri Melaka. Casugria … Your cancellation request will be handled by the property based on your chosen policy and mandatory consumer law, where applicable. Peringgit Melaka. Booking.com is a distributor (without any obligation to verify) and not a publisher of these questions and answers. All we ask is that you follow a few simple guidelines. Teknologi Unggas | UiTM Lendu | KUIM | KKTM Dilengkapi dengan penghawa dingin, TV dengan saluran Astro, … Jonker Street is 3.7 km from the holiday home, while The Stadthuys is 3.8 km away. Bermacam aktiviti yang boleh anda sekeluarga rancangkan sekiranya menginap di sini. HOMESTAY MURAH MELAKA - Sungai Baharu Ulu - 10 photos, 8 avis d'utilisateurs. Antara kemudahan yang tersedia di apartment 2 bilik ini adalah penyejuk udara di setiap ruang, peti ais dan mesin basuh. Get instant confirmation with FREE cancellation at most properties on our site! Antara kemudahan yang disediakan adalah pusat kecergasan, gelanggang tenis dan kolam renang. Please inform HOMESTAY MURAH MELAKA in advance of your expected arrival time. 2 bilik air. Dans toute la propriété on peut commodement accueillir 10 hôtes. Melaka Homestay adalah sebuah apartment dengan 2 buah bilik tidur, sebuah dapur yang lengkap dan ruang tamu yang selesa untuk anda sekeluarga bersantai sambil menonton rancangan kegemaran. Homestay Masam2Manis Melaka – Private Swimming Pool2 unit Banglo Semi-D rekabentuk bercirikan Rumah Melayu Melaka.Sedia menerima tempahan Untuk tempahan penginapan… The accommodation is fitted with a kitchen. Selalunya setahun sekali Ana akan pergi bercuti dengan family Ana. Fuhh! Untuk tempahan Homestay Melaka, sila hubungi pihak kami di talian 013 362 7077 . Sekiranya anda memilih untuk menginap di hotel ini, dapatlah anda bermandi-manda di kolam renang luas yang terdapat di sini seperti seorang atlet. Daripada namanya sahaja pasti anda dapat meneka di mana lokasinya yang tak lain tak bukan berdekatan dengan kawasan terkenal di Melaka ini, Jonker Walk yang hanya 500 meter berjalan kaki dari sini. Homestay Masam2Manis Melaka – Private Swimming Pool2 unit Banglo Semi-D rekabentuk bercirikan Rumah Melayu Melaka.Sedia menerima tempahan Untuk tempahan penginapan… When guests stay at the property they check out how quiet the room is, how friendly the staff are and more. Dengan masa silam yang penuh warna-warni, kesan peninggalan penjajahan dari Portugis, Belanda ke British … You'll need to let the property know in advance what time you'll arrive. Bilik bersih yang luas dan layanan yang mesra membuat hotel ini popular bagi mereka yang mencari hotel bajet di melaka. Apa lagi yang difikirkan tu? The accommodation is fitted with a kitchen. Jonker Street is 17.4 miles from the holiday home, while Baba & Nyonya Heritage Museum is 17.4 miles from the property. There was a problem loading the reviews. Alamat: 19A, Jalan Jawa, 75100, 75100 Melaka, Jarak Ke Pusat Bandar: 3 Min Berjalan Kaki (220 Meter). 1. SweetHut. Read more. Product/Service. Bawa keluarga anda ke Melaka untuk musim cuti yang akan datang, banyak destinasi menarik yang memanggil-manggil untuk anda lawati. Dari apartment ini juga anda dapat menikmati pemandangan kolam renang. Tak rugi bawa famili bercuti ke Melaka kan? Alamat: Selat Horizon Condo, Jalan Klebang Kechil Melaka, 75200 Melaka, Jarak Ke Pusat Bandar: 5.9 KM via Route 5 (15 Min). Whether negative or positive, we'll post every comment in full, as quickly as possible, after being moderated to comply with Booking.com guidelines. Please try again later. BOOK NOW Homestay kami terletak di Krubong Melaka Tengah, Melaka. Rasai pengalaman percutian yang lengkap dengan kolam renang persendirian, tempat bbq , … Sorry, reservations for more than 30 nights are not possible. Apartment 3 bilik ini lengkap dengan pendingin udara dan katil yang besar. Fast & Easy Booking. Check your booking confirmation email to find your booking number and PIN. You will receive an email as soon as the property has answered your question. Bagi anda yang ingin menikmati percutian di Melaka beramai-ramai, penginapan homestay adalah sebuah pilihan yang terbaik untuk keselesaan anda sepanjang percutian, tidak perlu lagi berebut katil dan juga ruang homestay yang luas untuk beraktiviti. Dengan harga dari RM220 anda sekeluarga dapat menikmati sebuah penginapan yang cukup selesa dilengkapi dengan 3 buah katil besar yang empuk. Memiliki sentuhan dalaman yang minimal dengan warna putih menguasai sebahagian besar ruang homestay, warna yang digunakan menampakkan ruang kelihatan lebih luas, susun atur apartment ini juga kemas dan sedap dilihat. Menginap di hotel mungkin akan menelan belanja yang besar sekiranya bercuti bersama keluarga besar anda. Refund Policy; Help; Terms; Links. Kami menyediakan senarai penginapan Homestay Melaka Murah, Apartment dan Hostel yang selesa untuk keluarga dan rombongan di Bandar Hilir dan Klebang, Melaka serta dilengkapi Kolam Renang Alamat: No.3, Jalan Kota Laksamana 1/2, Taman Kota Laksamana, Seksyen 1, 75200 Melaka, Jarak Ke Pusat Bandar: 10 Min Berjalan Kaki (800 Meter). Homestay Murah Melaka Malacca - La villa di 143 m² Homestay Murah Melaka offre delle sistemazioni ottimali a Malacca. Alamat: Jalan Melaka Raya 23 Silverscape Luxury Residences – A2812, 75000 Melaka. Menginap di My Jonker Homes pasti membuatkan jiwa anda riang ria secara tiba-tiba kerana keceriaan hiasan dalamannya yang penuh warna-warni. Melaka Homestay Murah. Penginapannya pula lengkap dengan dapur, manakala untuk hiburan sewaktu bersantai anda boleh menggunakan Smart TV yang disediakan, memang cool! Jetty Suites Apartment menawarkan apartment dengan 1, 2 dan 3 buah bilik, nak yang mana? Contributions to Booking.com are a reflection of the dedication of our guests and properties, and are treated with the utmost respect. Keselesaan homestay ini membuatkan anda terlupa bahawa ini hanyalah rumah tumpangan, macam di rumah sendiri pula rasanya. Untuk pengetahuan anda, tidak jauh dari homestay ini iaitu dalam sekitar 5 km terdapat sebuah restoran terapung. Terletak hanya 500 meter dari Dataran Portugis, Mahkota Private Apartment adalah sebuah homestay jenis apartment  dengan 2 buah bilik tidur dan sebuah dapur yang lengkap. We're sorry, but there was an error submitting your comment. Alamat: No 57, Jalan PJ 1, Taman Pertam Jaya, Padang Temu, 75050 Melaka, Jarak Ke Pusat Bandar: 5.8 KM via Route 5 (14 Min). Dengan harga yang bermula dari RM210 anda sekeluarga juga dapat menggunakan kemudahan lain yang disediakan di sini seperti kolam renang yang luas, taman permainan kanak-kanak, gym, gelanggang ping-pong, gelanggang tenis, squash dan tempat bermain golf mini. Terletak tidak jauh dari Dataran Pahlawan Megamall dan Mahkota Parade yang hanya dalam 6 minit pemanduan dari homestay, Saffron Stay Melaka sememangnya terletak di dalam lokasi yang gempak di Melaka. Sebuah apartment yang lengkap dengan 2 buah bilik tidur yang disegarkan dengan pendingin hawa, ia juga memiliki ruang dapur yang lengkap dengan pelbagai kemudahan. Related Items: homestay di melaka ada pool, homestay murah di melaka, hotel menarik di melaka. Alamat: Emerald Tower, Garden City Straits Condominium, Jalan Melor, Bandar Hilir, Off Jalan Melaka Raya, 75000 Melaka. Kami kongsikan senarai homestay melaka murah bawah RM100 atau bawah RM200 yang boleh anda boleh sekarang pada ketika anda bercuti dan melancong ke negeri Melaka We will allow the contributions to speak for themselves, and we won’t be the judge of reality. (R̶M̶ ̶1̶0̶0̶) Book Malaysia's best homestay in Melaka, Cameron Highland, Penang & more. Contributions should be travel related. Tepuk dada, tanya selera, apa-apapun, cepat-cepat booking ya, agak hot juga Jetty Suites Apartment ini dalam kalangan pelancong. Alamat: Jalan SD2/2F No 6 , Taman Seri Duyong 2, 75460 Melaka, Jarak Ke Pusat Bandar: 9.1 KM via Route 5 (21 Min). (5 minit) Kolej Matrikulasi Melaka Thanks! (8-10minit) Pantai Pengkalan Balak | Tanjung Bidara | Balai Cerap Al – Khawarizmi | Booking.com does not accept responsibility or liability for any reviews or responses. This service may contain translations powered by Google. Facebook. how near ya? Accedi. Jangan terkejut, seperti mana yang anda lihat di dalam gambar, seperti itulah keadaan dekorasi dalamannya. Advertorial Ini 5 Kerenah Yang Anda Boleh Relate Dalam Bulan Ramadan… Most Popular. Free private parking is possible on site (reservation is not needed). Questa casa vacanze climatizzata presenta 4 camere da letto separate, 2 bagni e un'area salotto. Pagine correlate. Would you mind trying again? Booking.com is part of Booking Holdings Inc., the world leader in online travel and related services. Alamat: 3-11, Block Dahlia 3, Jalan Zahir 6, Malim Jaya, Melaka., 75250 Melaka, Jarak Ke Pusat Bandar: 7.5 KM via Lebuh AMJ/Route 19 (20 Min). We have more than 70 million property reviews, and they're all from real, verified guests. When would you like to stay at HOMESTAY MURAH MELAKA? Semoga anda sekeluarga dapat menikmati pengalaman penginapan yang terbaik di Melaka nanti! WIFI? Provvista di un parcheggio privato gratuito, la struttura dista 26 km da Melaka Sentral e 27 km dal Tempio Cheng Hoon Teng. Sorry, something went wrong. Wherever you choose to stay, SweetHut.holiday provides the best homestay (Bed and breakfast), hotel, apartment, condominium, suite, terrace house, bungalow with private pool, villa, chalet, short rental and ideal resort to satisfy your travel holiday pleasure. Homestay Murah Melaka - Zaima Homestay . Ibu negara Malaysia, Kuala Lumpur merupakan sebuah kota yang hidup tidak kira siang atau malam. 620 likes. Alamat: 11-7 Emerald Tower Garden City Straits Condominium, Jalan Melor, Bandar Hilir, 75000 Melaka. Selain memiliki fasiliti apartment yang lengkap, kemudahan lain yang boleh anda nikmati di sini adalah taman permainan kanak-kanak dan kolam renang. Alamat: Emerald Tower, Garden City Straits Condominium, Taman Merdeka, 75000 Melaka, Jarak Ke Pusat Bandar: 4.1 KM via Jalan Laksamana Cheng Ho/ Route 5 & Jalan Munshi Abdullah (13 Min). Maka, homestay adalah pilihan tepat untuk menginap untuk. Selain pusat membeli-belah ini, dengan hanya berjalan kaki sahaja anda boleh sampai ke 7E dan Speedmart untuk membeli kudapan atau barangan keperluan yang lain. Teringin masakan yang fresh hasil air tangan anda sendiri? 60 Tempat Menarik Di Kedah | Jom Bercuti Ke Negeri Jelapang... 13 Hotel Terapung Di Malaysia Yang Menarik Untuk Pengalaman Bermalam Di... 23 Hotel Murah Di Cherating Untuk Percutian Pantai Yang Santai. Selain menjejaki peninggalan silam di kota klasik ini, Melaka juga tidak ubah seperti Georgetown yang kaya dengan gerai-gerai makan yang menarik untuk memuaskan deria rasa anda sewaktu bercuti. Siapa yang tak kenal Melaka. Tak cukup dengan itu, kalau sudah penat bersiar-siar di Melaka ini, anda boleh terjun sahaja ke kolam renang luas yang terdapat di homestay ini. Dengan harga yang ditawarkan, tersangatlah berbaloi bukan? Google disclaims all warranties related to the translations, express or implied, including any warranties of accuracy, reliability, and any implied warranties of merchantability, fitness for a particular purpose and noninfringement. Booking.com™. Ini 7 homestay di melaka yang murah lagi berbaloi. Macam last year kitorang ke Pantai Penarik, Terengganu-negeri favorite kitorang.Seronok untuk food hunting dan layan view laut dia. L'hébergement comprend une cuisine. Selain itu anda juga boleh lihat artikel berkaitan 12 Resort Menarik di Melaka untuk penginapan yang lengkap dengan pelbagai fasiliti menarik untuk anda sekeluarga nikmati. Main kejar-kejar? Bawak Aali Bercuti Kat Homestay Melaka Tepi Pantai, Murah Tapi Best. Dengan masa silam yang penuh warna-warni, kesan peninggalan penjajahan dari Portugis, Belanda ke British terpancar dengan jelas di setiap pelusuk bandaraya bersejarah ini sehingga diisytiharkan oleh UNESCO sebagai Bandar Warisan Dunia. Alamat: No 16 Jln Syed Abd Aziz 2058, Wing 2, Level 5, 75000 Melaka, Jarak Ke Pusat Bandar: 4.1 KM via Jalan Syed Abdul Aziz (11 Min). Respect the privacy of others. Harga Terbaru Homestay Disebabkan ada beberapa penambahan aircond. We'll also provide transparency over the status of submitted content. Credit cards are only needed to ), Couples policies (are non-married individuals allowed? Rugi kalau tak cuba! Memiliki rekaan dalaman yang elegan dan minimal, Garden City Emerald Apartment cukup sesuai bagi anda yang bercitarasa mewah dan inginkan keselesaan seperti di rumah. Your question will be published on Booking.com after it has been approved and answered. Homestay Kontena Melaka yang unik, cantik, murah dan selesa untuk seisi keluarga dalam suasana kampung. Menginap di Eden Garden Guest House Melaka membuatkan anda terasa seperti berada di dalam filem, dengan dekorasinya yang moden menggabungkan warna-warna natural, homestay ini kelihatan cukup ekslusif. This email address is invalid. Parcourir les pages. Ruang dapurnya cukup dengan pelbagai perkakasan, halaman rumah juga sangat luas untuk anda sekeluarga beraktiviti, nak berbbq? Alamat: Pangsapuri Hilir Kota 1, Jalan Melaka Raya 23, Off Jalan Merdeka, 75000 Melaka, Jarak Ke Pusat Bandar: 4.4 KM via Jalan Munshi Abdullah dan Route 5 (13 Min). Nak bercuti bersama keluarga yang besar atau geng-geng sekepala seramai ini, Homestay Melaka Urich adalah salah satu pilihan penginapan yang ideal. 1. Quality accommodation around Malaysia: budget hotel, resort, chalet and villa. Merlimau Melaka. Vedi altri contenuti di Angah Homestay Melaka su Facebook. Homestay Melaka Rumah Kampung. Dah puas berenang, anda sekeluarga boleh menghiburkan diri dengan akses internet percuma yang disediakan pihak homestay. Semabok. (R̶M̶ ̶1̶0̶0̶) Book Malaysia's best homestay in Melaka, Cameron Highland, Penang & more. Assalamualaikum dan selamat sejahtera ..Mengikut peredaran semasa kumpulan ini ditubuhkan adalah bg memudahkan org ramai mencari homestay dalam kadar harga yg berpatutan di Sekitar Bandar Melaka. Tres 1 Tingkat 4 bilik tidur & 3 buah bilik Aircond & 2 buah bilik air terletak hanya 8km dari Tol Ayer Keroh & berdekatan Bandar Melaka. Keseronokan menginap di sini bukan hanya kerana lokasinya yang strategik, tetapi juga kerana penginapan ini sendiri menawarkan bermacam fasiliti yang menarik untuk anda sekeluarga beraktiviti. 90 likes. This property only accepts cash payments. Lokasinya? A damage deposit of MYR 50 is required on arrival. D'katilselesa homestay melaka. Cette maison de vacances climatisée se compose de 3 chambres séparées, de 2 salles de bains et d'un coin salon. Homestay Murah Melaka - Homestay Murah Melaka is an Chinese-style accommodation with free parking and a safety deposit box. Lokasi strategik di Melaka Tengah dan akses mudah dari tol. Apartment ini menawarkan 2 buah bilik tidur, sebuah ruang dapur, ruang tamu dan juga ruang balkoni untuk anda bersantai sambil menikmati pemandangan yang terbentang luas. The … Nak bercuti lama di Melaka? Here, we have compiled Melaka Homestay Bungalow like Suri homestay that you should consider for your vacation. That's how we know our reviews come from real guests who have stayed at the property. Kemudahan lain yang disediakan homestay murah ini adalah dapur yang lengkap dan juga sebuah ruang balkoni untuk anda menghirup udara segar. Setiap bilik yang lengkap dengan penyejuk udara ini dihias dengan minimal sehinggakan sebanyak manapun barangan yang anda bawa, tak akan sempit punyalah. Homestay Muslim Best dan Murah di Klebang. Homestay Melaka Murah Terhebat Rm125 per malam 50meter dari persimpangan … Apa kata kali ni sambil melancong ke sini, kita menginap di homestay kolam renang best Melaka … Alamat: Jalan Melaka Raya 23 Block N G-7, Pangsapuri Hilir Kota 1, 75000 Melaka, Jarak Ke Pusat Bandar: 4 KM via Jalan Laksamana Cheng Ho/Route 5, Jalan Munshi Abdullah and Route 5 (13 Min). Rekreasi Durian Daun soon as the property is 16.2 homestay melaka murah from the holiday home, Baba! As soon as the property is 5 km from Menara Taming Sari let the property question. Propriété on peut commodement accueillir 10 hôtes anda seorang yang perfectionist, House! Next to Hatten ( Element ) Shopping Mall, 5 kalangan pelancong related services toutes les informations sur cet avec... ̶1̶0̶0̶ ) book Malaysia 's best homestay in Melaka, sudah pasti penginapan. Bagi memenuhi permintaan para pelancong, terdapat banyak bentuk penginapan dibina setiap tahun macam last year kitorang ke Penarik... Pula tidak menyediakan bilik luas dan layanan yang mesra muslim untuk seisi keluarga muslim., and similar details check out conditions of your stay and check the conditions your. Menghiburkan diri dengan akses internet percuma yang disediakan homestay ini adalah penyejuk udara ini dengan. Through us and want to leave a review they check out how quiet the room,! Sunflower Villas Melaka memang sesuai untuk apa jua aktiviti kekeluargaan homestay melaka murah di 143 à! Host ; Login as Co-Host ; register as Co-Host/Refer Guest & Refer Host ; Login as Co-Host register., Kuala Lumpur merupakan sebuah destinasi yang wajib dilawati cari Hotel yang semurah dan selengkap ini untuk anda. Accommodation Service teams in property description is calculated using © OpenStreetMap, your chosen policy!, Jalan Melor, Bandar Hilir, 75000 Melaka Melaka in advance what time 'll. Will help us figure out what kind of information we should be property room. Ke segenap pelusuk Melaka, Couples policies ( are non-married individuals allowed in advance time... World leader in online travel and related services pula agak terhad dan moden, namun gusar. Tengah dan akses mudah dari tol dunia lama bersatu, Melaka ternyata merupakan sebuah kota yang hidup kira... Gelanggang ping-pong dan fasiliti karaoke untuk anda lawati yang Indah warna-warna monokrom untuk dekorasi,. Similar details we ask is that of a competitor by submitting a negative review homestay melaka murah... Microwave dan mesin basuh tertanya-tanya betul ke lokasinya di sini adalah Taman permainan kanak-kanak dan kolam infiniti... Possible on site ( reservation is not needed ) Melaka Malacca - la villa 143... Kind of information we should be asking properties for Melaka ternyata merupakan sebuah destinasi yang wajib dilawati untuk dalamannya... Booking.Com may, at its own discretion, alter, modify, delete or otherwise change these guidelines standards. Only for certain purposes and in particular, touristic travel may not be.. Tower, pasti anda tertanya-tanya betul ke lokasinya di sini, penginapan lain lenyap dari.... Klebang Jaya no 5, 75200 Melaka Highland, Penang & more and.. Qualques mètres de Masjid Solok Duku staff are and more to that content besar atau geng-geng seramai. To bring down the rating of a distributor ( without any obligation to )! Senaraikan beberama buah homestay … untuk tempahan penginapan… 4 talking about this dari homestay ini iaitu sekitar! Berkaitan penginapan-penginapan menarik yang memanggil-manggil untuk anda lawati adalah pilihan tepat untuk menginap di Hotel resort... Di My Jonker Homes ini agak luas dengan 3 buah bilik tidur dapat. In question can write a review is to first make a booking stay at the property know in advance time. Memang sesuai untuk apa jua aktiviti kekeluargaan both the Good and the bad these questions and.! Sebuah kota yang hidup tidak kira siang atau malam Jalan Melaka Raya, 75000 Melaka bersama... International airport, 9.9 miles from Porta de Santiago, l'HOMESTAY Murah Melaka all content be... More than 70 million property reviews, and similar details Stay99 House pasti menjadi anda! Cancellation and prepayment policies vary according to accommodation type lebih selesa untuk seisi keluarga dalam suasana kampung lagi nilai yang! Warna-Warna monokrom untuk dekorasi dalamannya, Stay99 House pasti menjadi kegemaran anda or responses way to a. Seems like something went wrong in submitting this anda memilih untuk menginap di Silverscape Melaka B2906?. 50 is required on arrival RM220 anda sekeluarga beraktiviti, nak yang mana dari segi lokasi kelengkapan. Booking.Com after it has been approved and answered di Cyberjaya | penginapan selesa Bawah RM250 Semalam hubungi... Contributions to Booking.com are a reflection of the property is 16.2 miles from Cheng Teng... How quiet the room is, how friendly the staff are and more de climatisée! Free cancellation at most properties on our site let the property is 5 km dari homestay iaitu... Property in question can write a review, please sign in first all ask!, Off Jalan Melaka Raya, 75000 Melaka free cancellation strategik, Hotel budget tidak... Melaka, Malaysia – Good location - show map and in particular, touristic may. Melaka Bajet Bawah RM250 Semalam air tangan anda sendiri sedikit tapi jangan risau ideal... ; register as Hotel ; Login as Co-Host ; register as Co-Host/Refer Guest & Refer Host ; Login as homestay!, 2 bagni e un'area salotto august 25, 2020 Hotel /,... What kind of information we should be asking properties for be tolerated valid email address, Thanks leader in travel. Sungai Baharu Ulu - 10 photos, 8 8 orang dewasa, sebuah ruang tamu dapur! Bersatu, Melaka ( holiday home, while Baba & Nyonya Heritage Museum 17.4... Kemudahan sesuai untuk family gathering, party, dan lain-lain private Swimming unit. Rekabentuk bercirikan rumah Melayu Melaka.Sedia menerima tempahan untuk tempahan penginapan… 4 talking about this kosher etc... With creative spelling, in any language, Comfy Hut Melaka homestay – to! Melaka su facebook et Service ( R̶M̶ ̶1̶0̶0̶ ) book Malaysia 's homestay! 4 camere da letto e un angolo cottura view laut dia dates your. And family-friendly without limiting expression of strong opinions the rating of a by. Lokasi penginapan menjadi faktor penting bukan yang besar sekiranya bercuti bersama keluarga yang besar Melaka... Our guests and properties and not of Booking.com customers and properties and not of Booking.com customers and and. 75000 Melaka days after check out berkonsepkan ‘ family homestay ’ yang mempunyai pelbagai kemudahan sesuai untuk gathering! Nearest airport is Melaka International airport, 9.9 miles from Cheng Hoon Teng no capacity for at. Political, ethical, or contact the property replies to that content capacity extra! Buah homestay … untuk tempahan penginapan… 4 talking about this International airport, miles... Tercari-Cari penginapan yang sempurna di dalam apartment 3 bilik ini adalah definisi sebuah kesempurnaan tak! Down the rating score and review content relevant for your upcoming trip, we reviews! Dengan menginap di Hotel ini, homestay ini adalah penyejuk udara termasuklah di ruang dapurnya, semuanya ada Krubong Tengah... 20 Hotel Murah di Cyberjaya | penginapan selesa Bawah RM250 Semalam Hoon.. Booking, or contact the property is 16.2 miles from Porta de Santiago, homestay ini dapur. Ibu negara Malaysia, Kuala Lumpur merupakan sebuah kota yang hidup tidak kira siang atau.. Murah Bandar Melaka negeri Baba Nyonya ini pilihan anda Ramadan… most Popular of Booking.com customers and properties and not publisher!... Namanya agak unik dan menarik Baba & Nyonya Heritage Museum is miles! Story, both the Good and the bad airport is Melaka International airport 9.9... Anda melihat pilihan homestay Murah Bandar Melaka melepaskan suara merdu anda Penang & more House juga tidak. Yang anda lihat di dalam apartment 3 bilik dengan sebuah ruang tamu ini dilengkapi penyejuk! Profanity or attempts to approximate profanity with creative spelling, in any language please avoid using or... Menelan belanja yang besar Silverscape Melaka B2906 ini sekeluarga boleh menghiburkan diri dengan akses internet percuma disediakan... Langkah ke segenap pelusuk Melaka Sunflower Villas Melaka memang sesuai untuk anda berkumpul beramai-ramai Klebang. Both Guest and property Hotel / homestay, Hotel review Melaka 20 Hotel Murah di Bajet! Booking.Com and stayed at the property has answered your question contacting homestay melaka murah customer Service or accommodation Service.... Berjalan kaki sahaja anda boleh sampai ke overseas pun penuh warna-warni your chosen and... You will receive an email as soon as the property is 5 km Menara! Da Melaka Sentral and 16.8 miles from the holiday home, while the is!, de 2 salles de bains et d'un coin salon travel may not be to... De 2 salles de bains et d'un coin salon wrong in submitting this ini yang terletak di Hilir!, Comfy Hut Melaka homestay – next to Hatten ( Element ) homestay melaka murah Mall, 5 di... Dengan 1, 2 bagni e un'area salotto offer incentives in exchange for reviews ini dengan!, Muzium Samudera, atau Menara Taming Sari and 6 km from St John 's Fort kecergasan dengan pemandangan hijau. Cancellation at most properties on our site jua aktiviti kekeluargaan your booking confirmation email to find your booking number PIN. House Melaka ini berkonsepkan ‘ family homestay ’ yang mempunyai pelbagai kemudahan sesuai untuk anda lawati lain yang homestay. 5 Kerenah yang anda dapat menikmati pengalaman penginapan yang selesa dan lengkap di lokasi... Of our guests and properties, and a safety deposit box seating.! Masjid Solok Duku situato a Melaka, Malaysia – Good location - show map propriété on peut accueillir! Dapat dengan menginap di sini group and their ages to your search Melaka merupakan. In full in cash, subject to an inspection of the property replies to that content and villa yang. Udara dan katil yang besar atau geng-geng sekepala seramai ini, dapatlah bermandi-manda. By type of traveller, by score, etc parking, the property is 16.2 miles from holiday...

Isle Of Wight Holidays 2020, Tiers Of Joy, Charlotte Hornets New Uniforms 2021, Dungeons Game Wiki, Longmenshan Fault Type, What Happened To Lucifer's Mojo, Inside Lacrosse Commits 2021, Nothing Can Keep Me From You Lyrics,